Logo

Falsk wienerschnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Falsk wienerschnitzel

350 g hakket kalvekød

200 g hakket flæskekød

1 spsk kartoffelmel

1 æg

6 spsk cremefraiche

salt og friskkværnet peber

rasp

smør eller margarine

4 citronskiver

½ spsk kapers

Tilbehør: brasede kartofler

*

Bland de to slags kød med kartoffelmel, æg og cremefraiche og form det til 4 flade bøffer.

Drys med lidt salt og peber og vend dem i rasp.

Lad dem hvile i 10-15 minutter.

Steg bøfferne gyldenbrune i smør eller margarine og anret dem på opvarmet fad.

Pynt hver med en citronskive og kapers.

Kog panden af med lidt vand eller suppe og server skyen samt brasede kartofler til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?