Logo

Falsk wienerschnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Falsk wienerschnitzel

350 g hakket kalvekød

200 g hakket flæskekød

1 spsk kartoffelmel

1 æg

6 spsk cremefraiche

salt og friskkværnet peber

rasp

smør eller margarine

4 citronskiver

½ spsk kapers

Tilbehør: brasede kartofler

*

Bland de to slags kød med kartoffelmel, æg og cremefraiche og form det til 4 flade bøffer.

Drys med lidt salt og peber og vend dem i rasp.

Lad dem hvile i 10-15 minutter.

Steg bøfferne gyldenbrune i smør eller margarine og anret dem på opvarmet fad.

Pynt hver med en citronskive og kapers.

Kog panden af med lidt vand eller suppe og server skyen samt brasede kartofler til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banket kylling med pesto og pastaItaliensk inspireret ret bestående af banket kylling med mozzarella. Hertil serveres en...
• Lammekølle provencale i tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Broccoli-couscous med svinekoteletDet her er en skøn måde at tilberede broccoli på. Den skal dampes først, men ellers er det...
• AnanasrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!