Logo

Farfalle med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sommerfugle i maven: Tranebær, sprøde baconstrimler og en anelse citron hæver denne pastaret op i feinschmeckerklassen.

Sommerfugle i maven: Tranebær, sprøde baconstrimler og en anelse citron hæver denne pastaret op i feinschmeckerklassen. Tilberedning: 25 min.

 

60 g bacon (førsteklasses kvalitet)

300 g frisk spinat (eller 200 g dybfrossen)

2 spsk olie til at stege bacon i

200 g pasta (helst farfalle)

40 g smør

1 citron (økologisk)

1 tsk tranebær

salt, peber

 

Bacon skæres i brede strimler.

Frisk spinat gøres i stand og skylles (dybfrossen spinat optøs og drypper af).

Steg baconstrimlerne sprøde i, tag dem op af panden og stil dem til side.

Spinaten vendes i det afsmeltede baconfedt og står og simrer under låg, indtil den er mør. Lad den dryppe godt af.

Pasta koges i letsaltet vand etter anvisningen på pakken.

Smør smeltes og brunes ganske langsomt ved svag varme.

Smalle strimler citronskal (eller reven citronskal) og tranebær ristes et øjeblik i smørret.

Pastaen dryppes af og vendes i smørret sammen med spinaten og baconstrimlerne.

Smag til med salt, peber og 1-2 spsk citronsaft.

 

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
5922-08-2010 18:50:01 Leif Bilskov Jespersen
Hold op det lyder lækkert. Mon ikke det skal være "engelsk" bacon? der skal bruges

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her