Logo

Farsbrød med champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g hakket kalv og flæsk
1 æg
2 spsk hvedemel
½ finthakket løg
lidt reven muskatnød
salt og peber
rasp
100 g champignon grofthakket
½ finthakket løg
3 dl svinebouillon
Maizena
1 spsk olie
salt og peber
400 g nye kartofler
 
Kartoflerne sættes over at koge i letsaltet vand.
Rør fars, æg, hvedemel, løg og krydderier sammen.
Form til et aflang brød og læg på smurt ovnfast fad.
Drys med rasp henover.
Sæt fadet i ovn og bag ved 180ºC i ca. 25 min.
Champignon og løg sauteres af og tilsættes bouillon.
Koges op og jævnes.
Smag til med salt og peber.
Skær nogle pæne skiver og server sammen med de kogte kartofler samt svampesaucen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?