Fars: 
500 g hakket skinkekød 
1 tsk groft salt 
1 finthakket løg (ca. 50 g) 
friskkværnet peber 
1 æg 
2 dl sødmælk 
3 spsk rasp 
 
Fyld: 
125 g frossen kyllingelever 
25 g smør 
1 ½ fed hvidløg i tynde skiver 
1 tsk tørret estragon 
½ dl vand 
½ liter grundsauce med mælk (karoline) 
evt. kulør 
 
Tilbehør: 
Kartofler og porrer.
  
Fars: 
Rør det hakkede kød med salt. Kom løg, peber og æg i. 
Tilsæt mælken lidt efter lidt. 
Rør herefter raspen i. 
Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Fyld: 
Skyl kyllingeleverne og fjern evt. hinder. 
Tør leverne. Del de største stykker i to. 
Smelt smørret i en dyb pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt hvidløg og estragon. 
Svits kyllingeleverne heri. 
Tag leverne op og kom dem i farsen. 
Form farsen til et ovalt "brød" (ca. 10 x 20 cm), og brun det på to sider i resten af stegesmørret i panden. 
Hæld vand og GrundSauce ved. 
Tilsæt evt. kulør. 
Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 30 min. 
Hæld lidt sauce over kødet nogle gange under kogningen. 
Tag farsbrødet op og hold det varmt. 
Smag saucen til.