Logo

Farserede kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Farserede kartofler

4 store, aflange kartofler

200 g hakket oksekød

1 spsk løg, hakket

smør eller margarine

1 tsk hvedemel

salt og peber

2 spsk tomatpuré

2 spsk fløde

2 æg

Tilbehør: julesalat i Fransk marinade - se Tillæg

*

Pak kartoflerne i alufolie og bag dem ca. 1¼ time ved 225°C.

Svits imens kød og løg i fedtstof og drys hvedemel, salt og peber over.

Spæd med tomatpuré og fløde.

Skær et låg af kartoflerne og hul dem ud.

Rør mosen med ½ spsk fedtstof og æggeblommer.

Vend de stiftpi­skede hvider i.

Fyld stuvningen i kartoflerne og dæk med mosen.

Stil kartoflerne i smurt, ildfast fad og gratiner dem i 15-20 min. ved 225°C.

Server salat til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Butterchicken med jasminrisLækker opskrift på indisk butter chicken eller murgh makhani som den hedder i sit...
• Mørbrad a l'orangeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dyreryg gourmetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BananisIs er altid populært, især om sommeren. Her laves isen med banan, fløde, mørk chokolade og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os