Logo

Farserede majroer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Farserede majroer

500 g små majroer

salt

1 portion Fars af flæskekød - se Tillæg

- 500g magert flæskekød

- 1 løg

- 80 g rasp

- 3-3½ dl danskvand

- 2 æg

- 1 bouillonterning

1 portion Citronsauce - se Tillæg

- 3 dl kogevand fra majroerne

- 1 spsk smør

- 2 spsk hvedemel

- peber

- 1 usprøjtet citron, skal og saft

- 1 æggeblomme

- 3 spsk fløde

klippet persille

½ spsk kapers

Tilbehør: kogte kartofler og grøn salat

*

Rens og skræl majroerne og skyl dem i koldt vand.

Læg dem i en gryde med letsaltet vand og kog dem næsten møre ved middel­varme - beregn ca. 18 minutter. Gem kogevandet.

Tag roerne op og skær dem først i skiver og derpå i strimler.

Læg dem lagvis i smurt, ildfast form med farsen.

Gør lagene så tynde som muligt.

Læg låg eller alufolie over fadet og kog retten i vandbad i ovnen i ca. 1 time.

Vend ved serverin­gen farsen ud på et fad og hæld lidt sauce over.

Drys med klippet persille og kapers og server resten af saucen samt kogte kartofler og grøn salat til. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?