Logo

Farserede mørbradbøffer med bacon, grønsager og sennepsdip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Farserede mørbradbøffer med bacon, grønsager og sennepsdip

 

Svinemørbrad er ikke helt billigt, men ved at tilberede mørbradbøfferne med fars bliver retten mere økonomisk og samtidigt meget velsmagende - en perfekt weekendret til hele familien.

4 personer. Arbejdstid: 45 min. Stege-/kogetid: ca. 20 min.

#

1 svinemørbrad (ca. 450 g)

groft salt og friskkværnet peber

400 g hakket kalve- og svinekød

3 spsk løg

2 dl rasp

2 æg

1 dl mælk

4 spsk soltørrede tomater i olie

8 skiver bacon

250 g snackgulerødder

1 blomkålshoved

 

Sennepsdip:

2-3 spsk dijonsennep eller anden stærk sennep

200 g cremefraiche

5-6 stilke frisk timian

*

Skær svinemørbraden i 2 cm tykke skiver eller 8 små bøffer.

Lav et snit i hver bøf fra midten og ud til kanten.

Dup bøfferne tørre med køkkenrulle, og krydr med salt og peber.

Rør en fars af hakket kød, salt, peber, fintrevet løg, rasp og æg.

 

Rør gradvist mælken i, og tilsæt hakkede soltørrede tomater.

Del farsen i 8 lige store klumper.

Læg en klump fars i snittet af hver mørbradbøf, og tryk sammen om den.

Vikl et stykke bacon om hver bøf, og læg dem i et ovnfast fad på bagepapir.

 

Rør sennep med cremefraiche, tilsæt frisk timian, og smag dippen til med salt og peber.

 

Bag de farserede mørbradbøffer i ovnen ved 225 °C i 20 min., til farsen er gennemstegt og mørbradbøfferne svagt rosa.

 

Kog stykker af gulerødder og blomkål i letsaltet vand i 5-7 min.

Lad vandet løbe fra.

Server de farserede mørbradbøffer med rygende varme grønsager, frisk timian og sennepsdip.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet mørbrad med sommergrønt og kvarkroulade med jordbærTænd op i grillen til hyggelig gæstemad. Uden en grill, kan du brune mørbraden på en...
• Svinemørbrad med kålsalatLav en grov kålsalat. Smag til med chili, honning og citronsaft, og server ris og...
• Grillet mørbrad med kartoffelsalatMørbrad er meget velegnet til at lægge på grillen. Men pas på: Kødet bliver tørt, hvis det...
• Eksotisk frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os