Logo

Farserede peberfrugter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

4 store peberfrugter
400 g hakket oksekød
1 æg
1 – 2 spsk koldt vand
2 spsk groftrevet løg
1 fed knust hvidløg
250 g grofthakkede champignon
salt, peber
1 – 2 spsk rasp
25 g smør
1 dåse tomater
 *


Skær en skive af hver peberfrugt, hvor stilken har siddet.
Fjern kerner og skillevægge.
Skær en meget tynd skive af den anden ende af peberfrugterne, ca. 2 mm. så frugten kan stå.
Ælt det hakkede kød med æg, vand, løg, knust hvidløg, grofthakkede champignoner, salt og peber.
Fordel farsen i peberfrugterne og tryk det godt ned i hjørnerne.
Der skal være så meget fars i peberfrugterne, at det ender i en top.
Drys rasp på kødet og læg en smørklat på hver.
Sæt peberfrugterne i et smurt ovnfast fad.
Skær tomaterne i mindre stykker, og hæld dem med væsken uden om peberfrugterne.
Drys salt og peber over.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 200ºC i 3/4-1 time.
Dryp af og til med tomatsaften.
Serveres evt. med flûte.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farserede peberfrugter 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Peberfrugt med friskostEn let men ikke desto mindre raffineret forret, som er nem at tilberede. Hurtigt og let...
• Farserede peberfrugter 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød 2009En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os