Logo

Farserede squash med tomatsalsa og ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hakket skinkekød
1 mellemstor squash
½ løg
1 fed hvidløg
1 æg
lidt rasp
1 tsk oregano
lidt mælk
evt. ½ rød chili
2 spsk revet ost
2 tomater
½ agurk
½ løg
olivenolie
salt og peber
saft af ½ lime

Del squashen på langs og udhul den ved hjælp af en ske eller en lille kniv.
Gem en håndfuld af squashkødet og hak det fint, resten smides ud.
Rør det hakkede skinkekød med lidt salt, derefter tilsættes det hakkede squashkød, lidt mælk,æg, en smule rasp, finthakket løg og hvidløg, krydderier samt evt. chili.
Fordel farsen i de udhulede squash og drys med revet ost.
Bag dem i en 200ºC varm ovn i ca. 25 minutter.
Fjern kernerne fra både agurk og tomater og skær begge dele i meget små tern.
Rør dem sammen med hakket løg, olivenolie, limesaft samt salt og peber.
De farserede squash serveres med tomatsalsa og kogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her