Logo

Farseret kalvemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
650 g kalvemørbrad (afpudset)
350 g hakket kalkunbryst
100 g fedtnet
2 æggehvider
1 1/2 dl piskefløde
10-12 pistacienødder
1/2 dl cognac
salt
peber

Kalvemørbraden brunes af. Kalkunkødet blendes og røres med piskefløde, æggehvider, cognac samt salt og peber, (lidt ad gangen). Til sidst vendes pistacienødder i.

Fedtnettet bredes ud på et bord, hvorpå farsen fordeles. Mørbraden lægges på og pakkes ind. Den farserede mørbrad steges ca. 25 min., ved 200 º C, i varmluftsovn. Mørbraden tages ud og trækker i 10 min., før den udskæres i tynde skiver .
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nem sushi i kræmmerhuseAlletiders måde at servere sushi, så alle kan være med. Især børnene vil nyde at...
• Farseret karpeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Paella i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MarmorfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os