Logo

Gratineret hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
2 hakkede løg
250 g champignon i kvarte
10 g smør

15 g smør
2 ½ spsk hvedemel
4 dl mælk
lidt reven muskatnød
¾ dl reven parmesanost

Kartoflerne skrælles og skæres i 1 cm. tykke skiver.
Koges i letsaltet vand 10 min. og fordeles i et smurt ovnfast fad..
Hamburgerryggen skæres i terninger og drysses over.
Løgene svitses i smørret. Champignonerne svitses med.
Fordeles over hamburgerryggen.
Smørret smeltes i en gryde, melet røres i.
Gryden tages af varmen,.
Smages til med muskatnød, salt og peber.
Saucen hældes over.
Parmesanost drysses over.
Gratineres i ovnen 30 min ved 200º på midterste ovnrille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her