Logo

Farseret savoykål med lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg savojkål
250 g hakket lammekød
3 spsk olivenolie
3 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
4 dl kogt ris
1 spsk tamarind
4 spsk citronsaft
citronmelisse

Lammekødet røres med olivenolie og presset hvidløg. Peberfrugten skæres i små stykker og blandes i.

De kogte ris røres med tamari, citron og vendes i farsen.

Savojkålen skylles og bladdelene tages fra hinanden og blancheres i ca. 3 minutter i kogende vand.
Et ovnfast fad smøres med olie og drysses med rasp.

Et lag blancherede kålblade lægges i bunden, derefter et lag fars, og så et lag kålblade og så fremdeles til alt er anvendt.
Retten sættes i ovnen dækket med folie eller med låg over og bager færdig ved 200ºC ca. 20-30 minutter.

Farsen kan også røres med groftrevne rodfrugter i stedet for ris, og der kan pyntes med tomat, kapers eller oliven.

Serveres som forret eller hovedret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her