Logo

Farseret stegt due med løg og hestebønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 duer med indmand (evt. 100 g indmand fra fjerkræ)
50 g foie gras de Canard (evt. spæk)
50 g fedtnet
4 skiver tynd Vêntreche (letrøget bacon)
1 dl hvidvin
Timian
50 g tørret frugt blandet (svesker-abrikoser-rosiner-valnødder)
2 bundter nye løg
400 g hestebønner
2 skalotteløg
Kørvel

Duebryster og lår udbenes.

Indmad og fore gras hakkes fint og lægges på kødsiden af duebrysterne og pakkes med fedtnet.
Brunes på en pande og steges færdig i ovnen ca. 5 minutter ved 180ºC .
Dueskroget brunes med grønsager og lidt hvedemel.
Hvidvinen tilsættes, reduceres tilsættes 1/2 l. vand, koges i ca. 45 minutter, sigtes og reduceres.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spaghetti i papirOverrask familien eller gæsterne med små pakker fyldt med spaghetti, som udsender en...
• KalkunfrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte chorizopølser med avocado - Fyr op under smagsløgeneStegte chorizo-pølser, kogte kartofler og et godt madbrød er en slags fusions-ret. Du vil...
• Souffle NougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!