Logo

Farseret svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 svinemørbrad
salt
peber

Fars:
250 g hakket flæske- eller kalvekød
1 æggeblomme
1 lille løg
3 små peberfrugter
salt
peber
fedtstof til stegning
3 dl bouillon
evt. lidt piskefløde

Befri mørbraden for sener og hinder. Flæk den halvt igennem.

Rør det hakkede kød med hakket løg, peberfrugt og æggeblomme. Krydr med salt og peber. Bred farsen ud på mørbraden, luk den og bind omkring den.

Brun den på alle sider i fedtstof i en stegegryde. Krydr med salt og peber og hæld lidt bouillon ved.
Lad den stege 20-25 min. i alt. Tag den op og hæld bouillon og fløde i. Bring det i kog og smag saucen til.

Serveres med kogte kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fasan i madeirasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Paprika kylling med løse risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bedekølle i sækPrøv denne opskrift på bedekølle, eller lammekølle, i sæk. Retten hedder sådan, fordi...
• Æbletærte 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os