Logo

Farseret svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

#
1 svinemørbrad
salt og peber

Fars:
250 g hakket flæske- eller kalvekød
1 æggeblomme
1 lille løg
3 små peberfrugter
salt og peber
fedtstof til stegning
3 dl bouillon
evt. lidt piskefløde

*
Befri mørbraden for sener og hinder. Flæk den halvt igennem.

Rør det hakkede kød med hakket løg, peberfrugt og æggeblomme. 
Krydr med salt og peber. 
Bred farsen ud på mørbraden, luk den og bind omkring den.

Brun den på alle sider i fedtstof i en stegegryde. 
Krydr med salt og peber og hæld lidt bouillon ved.
Lad den stege 20-25 min. i alt. 

Tag den op og hæld bouillon og fløde i. 
Bring det i kog og smag saucen til.

Serveres med kogte kartofler. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?