Logo

Farseret udbenet kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor velvoksen kylling på ca. 1800 g
80 g groft reven svendbo-ost (emmentaler)
100 g Blue Note eller anden blåskimmelost
2 spsk skyllet hakket persille
1 revet squash
100 g valnøddekerner
lidt peber
1/2 icebergsalat
2 bundter radiser
1/2 bundt blegselleri
1 gul peberfrugt
3 spsk valnøddeolie
1/2-1 spsk citronsaft
salt og peber
 
Skær ned langs rygraden, skær igennem ved vinge- og lårknogle, så vinger og lår bliver siddende fast til dyret og følg så med en skarp kniv rundt langs skroget, så man "krænger" frakken af dyret.
Bland de to slags ost med hakket persille og revet squash samt valnødder og smag til med peber.
Fyldet kommes i kyllingen, der lukkes med kødnåle eller sys til og steges i ovnen i 75 minutter ved 180ºC, dog de sidste 10 minutter ved 225ºC for at skindet kan blive sprødt, hertil serveres godt brød og en salat af iceberg, radiser, blegselleri og gul peber med olie-citrondressing.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksetyksteg med sød asiatisk marinadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskefrikadeller og svitsede grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PastagrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørk chokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!