Logo

Farseret vagtel med jomfruhummer og hummersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk udbenede vagtler
4 stk jomfruhummer
100 g hakket kalkunkød
1 æggeblomme
1 spsk cremefraiche
krydderurter
2 dl olivenolie
1 dl sojasauce
1 spsk honning
salt og peber

Hummer:
200 g hummerskaller eller jomfruhummerskaller
1 dl tomatpure
1 dl cognac
2 dl hvidvin
5 dl fiskebouillon
300 g blandede grønsager (gulerødder, løg og selleri)

Pommes flan:
200 g bagekartofler
smeltet smør
salt
peber

Farseret vagtel:
Vagtlerne lægges i en marinade af olivenolie, sojasauce, honning samt salt og peber natten over.
Rør kalkunkødet med cremefraiche, æggeblommen, salt og peber samt krydderurterne.
Farsen smøres på indersiden af vagtlerne og rulles sammen.
Kom derefter alufolie omkring og bag dem i ovnen ved 200ºC 15–20 minutter.

Hummersauce:
Hummerskaller, urter og tomatpuré brunes af i en gryde til det får en gylden farve.
Cognac og hvidvin tilsættes og koges i ca. 5 min.
Derefter tilsættes fiskebouillonen og koges i ca. 3 timer.
Bouillonen sigtes og reduceres til passende konsistens.
Monteres evt. med koldt smør.

Pommes flan:
Kartoflerne skæres ud i tynde skiver og vendes i smeltet smør, presses sammen i små skåle og krydres med salt og peber.
Bages i ovnen ved 200ºC ca. 15 minutter.
Dette serveres sammen med bagte jomfruhummere og det hele anrettes pænt på tallerken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her