Logo

Fyldte kyllingelår med champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 hele kyllingelår
 
Fyld:
100 g kyllingefilet
1 lille æggehvide
½ dl fløde
1 lille finthakket skalotteløg
½ spsk friskhakket oregano
salt og peber
 
Sauce:
15 g smør
100 g champignon
1 dl hvidvin
1 tsk Maizena
½ dl fløde
 
Tag det øverste ben ud af kyllingelårene: skær fra bagsiden af lårene ind til benet og rundt om det med en skarp kniv.
Til fyldet mixes kyllingefileten i foodprocessor sammen med æggehviden, lidt salt og peber, skalotteløg og oregano.
Tilsæt fløde, til konsistensen er passende farsagtig.
Fordel farsen i de udbenede lår og læg det løse skind over farsen.
Bind et stykke bomuldsgarn om, så de holder sammen.
Gnid lårene med salt og peber og brun dem godt på alle sider i smørret.
Skær de rensede champignon i skiver og svits dem med.
Hæld vin ved og småsteg lårene 25-30 minutter, til de er møre.
Tag lårene op og hold dem varme under folie.
Jævn skyen med Maizena rørt ud i fløde og smag saucen til med salt og peber.
Serveres med persillekartofler og små rosenkål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her