Logo

Farspande med grønsager og løgsauté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Farspande med grønsager og løgsauté


#

500 g flæskekød, hakket

1 løg

80 g hvedemel eller rasp

1,5 dl fløde

2 dl mineralvand

2 æg

1 knust bouillonterning

salt og peber

--

2 løg

smør eller margarine

3 tomater

1 ds majs

200 g bælgede ærter

salt og peber

klippet persille

Tilbehør: brød eller kogte kartofler

*


Rør kødet med 1 finhakket løg, hvedemel eller rasp i og spæd lidt efter lidt med væsken.

Rør kraftigt et par minutter.

Tilsæt æg og knust bouillonterning og rør et par minutter.

Rør salt og peber i og rør endnu 5 minutter.

Obs. Vær forsigtig med salt, da der anvendes bouillonterning i farsen.

--

Hak 2 løg ret fint og svits dem i smør eller margarine.

Rør dem og majs i farsen.

Kom rigeligt fedtstof på panden og bred farsen ud i den med bagsiden af en ske.

Steg den 8-9 minutter ved jævn varme.

Hæld fedtstoffet fra og vend farsen ved hjælp af et grydelåg.

Kom fedtstoffet tilbage på panden og løft lidt i farsen, så det kan trænge ind under den.

Steg den i 5 minutter og hæld 1¾ dl kogende vand ved.

Læg tomatsnitter og ærter omkring farsen og drys med lidt salt og peber.

Læg låg over og lad retten snurre endnu 6-8 minutter.

Drys persille over og server retten i panden.

Server brød eller kogte kartofler til og evt en lækker løgsauté.

--


Løgsauté

#

8 forårsløg
2 rødløg
salt og peber
smør
4 stængler estragon

*


Rens forårsløgene og snit dem i lange stykker.

Pil rødløgene og skær dem i både, som derpå blancheres i vand med salt i 1 minut.

Smelt smørret i en gryde og sautér forårsløg og rødløg sammen.

Tilsæt den hakkede estragon og krydr med salt og peber.
Servér løgsauté til farspanden. 




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kokoscreme med rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os