Logo

Farsruller med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Farsen:
500 g mager lamme/fårefars
salt og peber
1 spsk kinesisk soya
1 dl kaffefløde
6 knuste grønne peberkorn
1 tsk basilikum
1 fed hvidløg
1 dl rasp blødt op i 1 dl vand
lidt skinke
ost
sennep

Alle ingredienserne til farsen røres sammen, den skal være ret fast.
Smør farsen ud på et vandskyllet skærebræt i ca. 1 cm. tykkelse, skær den ud i firkanter på 8x10 cm.
Læg en strimmel skinke, lidt ost og sennep på hver firkant.
Form dem til ruller, vend dem i rasp og brun dem på panden.
Læg rullerne i et ovnfast fad og kog panden af med lidt vand.
Væden hældes over rullerne, der sættes i ovnen ½-¾ time ved 200ºC. Serveres med løse ris og salat til
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?