Logo

Farsroulade med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
800 g hakket kalvekød
2 dl brødkrumme, (ikke rasp)
1 mellemstort løg
2 æg
1 dl tomatpuré
1-1 ½ dl bouillon
1 spsk engelsk sauce
2 tsk sennep
1 tsk oregano
salt
peber
½ kg frisk spinat

Rør det hakkede kød sammen med brødkrumme, hakket løg, sammenpiskede æg og halvdelen af tomatpureen samt bouillon. Krydr med engelsk sauce, sennep, oregano, salt og peber.

Lad farsen hvile. Skyl og nip imens spinaten. Damp den i det vand, der hænger ved sidste skylning. Lad den dryppe godt af og hak den groft. Klem væden godt af. Bred farsen ud på bagepapir 30 x 40 cm. Kom spinaten herpå og rul sammen om fyldet ved hjælp af bagepapiret. Kom rullen i en velsmurt form, kom lidt smeltet smør over og bag ved 180º i ca. 1 time. Kom resten af tomatpureen på, når der er 15 min. tilbage af bagetiden.

Kogte kartofler eller en kartoffelsalat serveres til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?