Logo

Fasan i madeirasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 stor fasan eller 2 mindre
250 g friske champignoner
smør
3 dl hønsebouillon ( terning og vand)
1 dl madeira
1 dl kaffefløde eller piskefløde
meljævning

Fasanen skæres ud i 4-8 stykker og brunes i en pande og lægges efterhånden over i en stegegryde, gerne med hjertet.
Salt og lidt peber drys ses ved.
Stegepanden koges af med bouillon, der hældes over fasanen sammen med madeira.
Under låg småsteger kødet, til det er mørt, ca. 40 min. alt efter fuglens alder, men stik i lårene og mærk, om det er mørt.
Lidt før tilsættes de hele, rensede champignon, der snurrer med i 5 min.
Findes leveren rives den på et råkostjern og blandes i saucen til sidst sammen med fløde og meljævning, evt. kulør og saucen smages til med evt. mere madeira.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller i Karry - slankeretBoller i karry er ofte et hit på middagsbordet. Retten er nem at lave til hele familien og...
• Lækkert med laksLaks er en meget taknemlig råvare. Den kan anvendes på utallige måder og egner sig til...
• Cannelloni med spinatCannelloni er pasta ruller med fyld, der bages i ovnen som lasagne. Du kan komme mange...
• Appelsin-surpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!