Logo

Fasan med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 fasaner
2 1/2 dl madfløde 18%
vildt & kantarelfond - Touch & Taste
1 bouillonterning
2 store spiseskefulde ribsgele
ca. 1/2 l. vand
kulør
salt og peber
abrikoser (1-2 pk.)
portvin
 
Abrikoserne lægges i blød i portvin i et døgn.
Fasanerne (rensede) fyldes med abrikoserne, syes sammen og brunes og
lægges i stegeso.
Steges i ovn ved 160ºC i ca. 3/4-1 time.
Lagen, fløde, fond, bouillon, ribsgele, vand, kulør, salt og peber, det hele varmes godt igennem og jævnes (lidt tyktflydende) hvorefter det
overhældes fuglene.
Der kan evt. tilsættes et stykke blåskimmelost for at gøre smagen helt vild.
Der dryppes lidt ind imellem.
 
Tilbehør: aspargeskartofler
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk grønsagsgryde med tværrebEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammesteg med røget fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BroccolipirogerPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en dej, der rulles om for eksempel noget...
• Ananasfromage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os