Logo

Fasan med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 unge fasaner
salt og peber
1 stort bundt persille
50 g smør
200-250 g baconterninger
2 1/2 dl rødvin
2 1/2 dl piskefløde
jævning
lidt ribsgele

Skyl og tør fasanerne.
Krydr dem med salt og peber og fyld dem med skyllet, tørret persille.
Luk med kødnåle eller sy med bomuldsgarn.

Smelt smørret i en stegegryde og svits baconterningerne heri.
Kom derefter fasanerne i gryden og brun dem pænt på alle sider.
Hæld rødvin og fløde ved, læg låg på og lad fasanerne simre 1-1 1/2 time, til de er møre.

Tag fasanerne op og hold dem varme.
Bring stegeskyen i kog, jævn den let og smag til med ribsgele.
Farv evt. med et par dråber kulør.
Del fasanerne i halve eller kvarte og server dem med saucen og små kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HvidkålsrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SpejdermadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunschnitzel med løse ris og varm karrysauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte vandbakkelser med hindbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os