Logo

Fasan på italiensk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor eller 2 mindre fasaner
3 fed hvidløg
smør til stegning
½ tsk salt
friskkværnet hvid peber
½ dl hvidvinseddike
1 dl tør hvidvin
½ dl purerede tomater
1 spsk stærk fond eller hønsebouillon
1 dl vand
1 spsk frisk estragon
2 friske tomater, flåede og strimlede

Partér fasanen i 8 stykker.

Brun fasan og hvidløg godt i smør i en sautérpande.
Tilsæt salt og peber.

Hæld hvidvinseddiken ved, og lad det simre ved svag varme uden låg til hvidvinseddiken er så godt som fordampet.
Tilsæt hvidvin og lad det stå, stadig ved svag varme, til halvdelen af vinen er tilbage.
Purerede tomater, fond eller bouillon, vand og estragon tilsættes.
Lad det surre yderligere 15 min. eller længere, afhængig af fasanens alder.
Prøv at stikke i stykkerne med en kødnål for at vurdere mørheden.
Tilsæt de friske tomater og lad retten stå ved svag varme i ca. 5 min.

Smag til med salt og peber.
Server evt. med råstegte grønsager.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?