Logo

Fasan på italiensk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 stor eller 2 mindre fasaner
3 fed hvidløg
smør til stegning
1/2 tsk salt
friskkværnet hvid peber
1/2 dl hvidvinseddike
1 dl tør hvidvin
1/2 dl purerede tomater
1 spsk stærk fond eller hønsebouillon
1 dl vand
1 spsk frisk esdragon
2 friske tomater, flåede og strimlede

Partér fasanen i 8 stykker.

Brun fasan og hvidløg godt i smør i en sautérpande.
Tilsæt salt og peber.

Hæld hvidvinseddiken ved, og lad det simre ved svag varme uden låg til hvidvinseddiken er så godt som fordampet.
Tilsæt hvidvin og lad det stå, stadig ved svag varme, til halvdelen af vinen er tilbage.
Purerede tomater, fond eller bouillon, vand og esdragon tilsættes.
Lad det surre yderligere 15 min. eller længere, afhængig af fasanens alder.
Prøv at stikke i stykkerne med en kødnål for at vurdere mørheden.
Tilsæt de friske tomater og lad retten stå ved svag varme i ca. 5 min.

Smag til med salt og peber.
Server evt. med råstegte grønsager.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksegryde med rodfrugter og italiensk kartoffelmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fattigmands carbonaraEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta e fagioliDen traditionelle italienske ret med pasta og bønner findes i utallige variationer. Her er...
• Mini-kiksekagerDette er mere et stykke konfekt end en kage. Den lækre mini-kiksekage passer godt til en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os