Logo

Fasanbryst i blommesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 hel fasan
syltede blommer
smør
æbler
skalotteløg
persille
timian

Fasanen bindes sammen i benene og drysses med salt. Brun fasanen i en gryde med smør. Tilsæt æblestykker og skalotteløg samt lidt bredbladet persille og timiankviste. Tilsæt lidt vand og lad det stå i ½ time i gryden. Sæt derefter brysterne opad siden på gryden, så de bevarer saften og sæt gryden i ovn på 200ºC i 20-25 min.
Fasanbrysterne skæres fra i denne ret. Men du kan naturligvis udbene hele fasanen og bruge alt kødet. (vær opmærksom på fibrene i lårene)
På en pande med smør kommer du syltede blommer og de hele fasanbrysterne lægges ned i saucen. Saften fra gryden sies og kommes ned til blommesaucen. Til sidst lægger du nogle klatter smør ovenpå for at jævne saucen.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?