Logo

Fasanbryst med druer og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. piskefløde
75 g smør
75 g valnødder
75 g honning
1 dl portvin
4 fasanbryster uden ben
150 g halve udstenede vindruer

Fasanbrysterne steges rosa på panden i 25 g brunt smør.
Hanbrysterne i ca 2 min på hver side, hunbrysterne i ca 1 1/2 min på hver side.
Lægges på et skærebræt med lidt alufolie over. Trækker i ca 2 min.
Panden koges af med portvin og piskefløde til saucen har en passende
konsistent. Farv evt med lidt kulør.
Honningen smeltes i en gryde. Tilsættes 50 g smør.
Valnødderne og druer kommes i og det hele simrer 2-3 min.
Brysterne skæres i tynde skiver på skrå og anrettes med tilbehøret.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunschnitzel med sennep og glaserede rødløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SukiyakiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kinakål med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os