Logo

Fasanbryst med kastanjecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fasan
¼ piskefløde
timian og enebær
6 kastanjer + ¼ ds knust kastanje
 lidt rødvin

Skær brystkødet af fasanerne
Svits fasanbrysterne i lidt olie med timian og enebær
Når kødet har fået lidt farve, hæld fløden ved.
Skru ned og lad simre i 25 minutter eller til kødet er færdigt.
Hvis der er for lidt væde ved, hæld vand ved
I mellemtiden, skær et kryds i toppen af kastanjerne og sæt dem i en 200° varm ovn i ca 15 minutter.
Pil dem ud af skallen.
Når kødet er færdigt, tages det op og lægges i alufolie.
Væden blandes med den knuste kastanje, en sjat rødvin og smages til med salt og peber.
Hvis man kan lide en sød sauce, kommes lidt gele i.
Kog saucen ind til den er ”jævn” og cremet.
Når den er færdig, kom to hakkede kastanjer i.
Kastanjerne behøver ikke at være finthakkede
Skær fasanbrysterne i tynde skiver, og anret med sauce og 2 kastanjer

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her