Logo

Fasanbryster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 fasaner
årstidens grønsager
bouillon ( hønse eller grønsags )
evt. gorgonzola
smør
hvedemel
æg
rasp
piskefløde
evt. kulør
ris / frisk pasta / kartofler

Man skærer fasanbrysterne fri af skroget.
Skroget brunes sammen med nogle grønsager (løg, persille, porre,
gulerødder persille m.m.) der lægges lidt pasta bouillon ved, sammen med vand (max 1 1/2 l).
Fonden koges i ca. 1 time. Fonden sis, og kødet fra skroget kan bruges til en tærte eller serveres til brystet, biksemad eller kun det din fantasi sætter grænser for, grønsagerne kasseres.
Man laver en opbagt sauce af smør, hvedemel og bouillonen, saucen smages til
med piskefløde salt/peber, gorgonzola ost og evt. lidt sukker. saucen kan tilsættes lidt kulør (er kun for farvens skyld).
Fasanbrysterne vendes i hvedemel, æg derefter i rasp med salt/peber.
Brysterne steges i smør for svag varme i ca. 4–5 min på hver side.
Fasanbrysterne serveres med årstidens grønsager. saucen og enten ris/frisk pasta eller kartofler efter smag og behag.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt hvidkålshovedEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Portugisisk torskPortugisisk torsk er noget mere spændende end den hjemlige kogte version
• Grillspid med kyllingekød og satay sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cloud CakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os