Logo

Fattigmands carbonara

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pk skinketern
2-3 pk bacon i skiver
Pasta penne
1/4 madlavningsfløde
Mælk
Maizena jævningspulver
 
Sæt pastaen over. Dernæst steges skinketernene.
Så skæres baconen ud i mindre stykker.
Når skinketernene begynder at ”hoppe”, kom baconen på panden.
Baconen skal ikke steges så den bliver sprød.
Hæld dernæst madlavningsfløden på panden sammen med kødet.
Tilsæt mælk alt afhængig af hvor megen sauce man ønsker.
Når dette er kommet i kog, kom da jævningspulver i til saucen er cremet.
Retten kan serveres hvor sauce/kød og pasta er for sig, men man kan også hælde saucen over pastaen og servere denne i et fad.
Flutes er godt til denne ret.
 
OBS. Retten kan IKKE fryses, men smager ganske udmærket dagen efter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OstekarbonaderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberet entrecõteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Penne NapolitanaDette er en meget enkel måde at lave denne klassiske ret på. Nogle få ændringer gør at den...
• No bake Baileys chocolate cakeDen er simpel at lave, kræver ingen ovn, bare et køleskab den kan stå og sætte sig i....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os