Logo

Favoritfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dåse tun i vand
150 g champignon
1 dl rasp
2 æg
lidt mælk
1-2 fed hvidløg (hvis man er til dette)
salt og peber
 
Tun hakkes med en gaffel, champignoner hakkes i småstykker, blandes i en skål med resten.
Lad det stå i 1/2 time, og steg dem som frikadeller.
De er endnu bedre som kolde næste dag, fx. i et pitabrød eller lign.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hotdog med coleslawEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spejlæg på grøn ovnbiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkungryde med mos af rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte bagte fersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os