Logo

Favoritfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse tun i vand
150 g champignon
1 dl rasp
2 æg
lidt mælk
1-2 fed hvidløg (hvis man er til dette)
salt og peber
 
Tun hakkes med en gaffel, champignoner hakkes i småstykker, blandes i en skål med resten.
Lad det stå i ½ time, og steg dem som frikadeller.
De er endnu bedre som kolde næste dag, fx. i et pitabrød eller lign.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her