Logo

Favorit-sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Favorit-sild

500 g sildefileter

salt og peber

1½ spsk smør eller margarine

3 spsk hvedemel

5 dl mælk

¼ tsk reven muskat

klippet persille

Tilbehør: kogte kartofler, dildeddike

*

Tryk de skyllede sildefileter af i køkkenrulle og drys med salt og peber.

Lad dem ligge 10 minutter.

Lav imens en opbagning af fedtstof og hvedemel og pisk mælken i.

Smag til med muskat, salt og peber og lad det koge godt igennem.

Rul sildefileterne sammen fra nakken og stil rullerne tæt sammen i saucen.

Læg låg over og lad det snurre sagte i 20 minutter.

Drys med persille og server helst retten i gryden.

Server kogte kartofler til og dryp på tallerkenen med dildeddike.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her