Logo

Fettuchine med Shii-take

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Olivenolie
2 fed hvidløg, knuste
1 skalotteløg, finthakket
1 bakke friske Shii-take, stokken fjernet, snittet
½ dl sake eller tør sherry
1 tsk soyasauce
Frisk kværnet peber
1 bakke frisk fettuchine pasta
1 tsk frisk, hakket persille

Opvarm olien i en støbejernspande (eller stegegryde) og sautér løg og hvidløg til de er blanke (de må ikke tage farve).
Tilsæt svampene og lad dem simre i ca 15 minutter indtil svampene begynder at væske.
Tilsæt dernæst sake (eller sherry) samt soyasauce og lad det simre i ca 10 minutter.
Smag til med frisk kværnet peber.
Kog fettuchinen al dente. Hæld vandet fra og læg pastaen i en varm skål.
Hæld svampene over pastaen og drys med frisk, hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her