Logo

Fettucine med forårsløg og mild ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fettucine med forårsløg og mild ostesauce

½ liter Karolines Køkken mild ostesauce
400 g forårsløg i 3 cm skrå stykker
600 g frisk pasta fx hvid fettucine
200 g frosne, optøede fine ærter
friskkværnet peber
150 g røget laks i små stykker

Kom Mild OsteSauce i en stor tykbundet gryde.

Bring saucen i kog under omrøring.

Vend forårsløg i og kog ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 4 min. eller til de er møre.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Kom ærter og peber i gryden med Mild OsteSauce og forårsløg og kog i ca. 1 min. Smag saucen til.

Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Ved serveringen: Anret pasta og ostesauce lagvis i en varm, stor skål.

Fordel laksestykkerne over retten og server straks.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her