Logo

Fettucine med forårsløg og mild ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fettucine med forårsløg og mild ostesauce

1/2 liter Karolines Køkken mild ostesauce
400 g forårsløg i 3 cm skrå stykker
600 g frisk pasta fx hvid fettucine
200 g frosne, optøede fine ærter
friskkværnet peber
150 g røget laks i små stykker

Kom Mild OsteSauce i en stor tykbundet gryde.

Bring saucen i kog under omrøring.

Vend forårsløg i og kog ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 4 min. eller til de er møre.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Kom ærter og peber i gryden med Mild OsteSauce og forårsløg og kog i ca. 1 min. Smag saucen til.

Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Ved serveringen: Anret pasta og ostesauce lagvis i en varm, stor skål.

Fordel laksestykkerne over retten og server straks.
Ikke fryseegnet

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Løgsuppe med baconEn frisk og let suppe, der ikke behøver at koge så længe. Suppen indeholder masser af smag...
• Carribean WrapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbradpande med peberfrugtEn lækker ret som kombinerer asiatisk teknik med italiensk krydring. Server med pasta, for...
• KøromEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os