Logo

Filet Royal med rødbedesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g Filet Royal
salt og peber
1 spsk smør
 
Fyld til Filet Royal:
1 løg
150 g champignon
1 spsk smør
2 spsk frisk timian eller 2 tsk tørret
1 spsk frisk estragon eller 1 tsk tørret
1 citron
 
Rødbedesalat:
3 spsk græskarkerner
300 g rødbeder
½-1 fed hvidløg
1 spsk balsamico
2 spsk olie
persille - helst bredbladet
 
Tilbehør:
1 kg små kartofler
Fyldet:
Hak løget fint. Hak champignon groft.
Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
Svits løg og champignon på panden et par minutter.
Smag svampeblandingen til med finthakket timian og estragon, revet
citronskal af ¼-½ citron samt salt og peber.


Kødet:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
Brun hurtigt kødet på alle sider.
Lav et hul midt igennem kødet med en skarp kniv.
Kom svampeblandingen ind i kødet fx med en teske.
Læg kødet i et ovnfast fad. Stil det i en kold ovn.
Tænd ovnen på 160°C og lad kødet stege ca. 45 minutter.
Skær kødet i otte tykke skiver ved servering.


Salaten:
Rist græskarkernerne på en tør pande.
Skræl rødbeder og riv dem meget fint.
Riv hvidløg fint. Rør hvidløg, balsamico, olie, salt og peber sammen.
Hæld det over rødbederne og bland det med græskarkerner og
persilleblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her