Logo

Finsk farsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Finsk farsbrød

2 spsk rasp

2 dl mælk

400 g hakket svinekød

salt og peber

1 spsk revet løg

2 kogte kartofler

100 g svinelever

2 spsk rosiner

¼ tsk merian

svinefedt

Tilbehør: kogte kartofler, stuvet kål

*

Drys raspen i den kogende mælk og lad det stå ½ time.

Rør kødet op med salt, peber og revet løg og tilsæt raspen med mælk samt de mosede kartofler.

Rør godt og bland den meget finhakkede lever og rosiner samt merian i farsen.

Form den til et brød i smurt, ildfast fad og pensl med lidt smeltet svinefedt.

Stil fadet ind i en 175°C varm ovn og steg farsbrødet i ca. 1 time.

Pensl et par gange under stegningen med smeltet svinefedt.

Server kogte kartofler og stuvet kål til retten. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her