Logo

Finns grydesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 oksebov 1500-2000 g med ben
2 gulerødder
4 fed hvidløg (frisk)
1 løg
100 g smør
1 bouillonterning
vand

Smørret brunes let i en stor støbejernsgryde eller wok.

Boven smides i, brunes, og vendes et par gange.

Gulerødder, løg og hvidløg pilles og skæres i halve, og fordeles på begge sider af kødet.
Bouillonterningen smuldres og fordeles på samme måde.
Der hældes et glas vand ved. (hold øje med det undervejs) hele molevitten skal stå og småsimre under låg 1.5 til 2 timer afhængigt af kødmængen.

Kødet tages op, væden hældes igennem en si og bruges til saucen:
Væden hældes på en pande sammen med piskefløde (masser) og lidt kulør, samt ribsgele. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Serveres med grønsager, kartofler og de frasiede grønsager fra
stegningen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flæskesteg på franskI Frankrig tilberedes svinekød på utallige måder. Vor opskrift har sin oprindelse i...
• Pheasant and green grapesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gotlam i kål med ost og auberginer ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladerisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os