Logo

Finns grydesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 oksebov 1500-2000 g med ben
2 gulerødder
4 fed hvidløg (frisk)
1 løg
100 g smør
1 bouillonterning
vand

Smørret brunes let i en stor støbejernsgryde eller wok.

Boven smides i, brunes, og vendes et par gange.

Gulerødder, løg og hvidløg pilles og skæres i halve, og fordeles på begge sider af kødet.
Bouillonterningen smuldres og fordeles på samme måde.
Der hældes et glas vand ved. (hold øje med det undervejs) hele molevitten skal stå og småsimre under låg 1.5 til 2 timer afhængigt af kødmængen.

Kødet tages op, væden hældes igennem en si og bruges til saucen:
Væden hældes på en pande sammen med piskefløde (masser) og lidt kulør, samt ribsgele. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Serveres med grønsager, kartofler og de frasiede grønsager fra
stegningen.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?