Logo

Finnan Haddie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stort løg i tynde skiver
500 g røget kuller
4 dl mælk
1/2 tsk sort peber
1 1/2 tsk sennepspulver
50 g smør
2 tsk hvedemel
1 forårsløg, finthakket

Fordel løget i bunden af en stor gryde. Skær fisken i 2 cm. brede strimler og læg dem over løget.

Bland mælk, peber og sennepspulver og hæld det over fisken. Bring det langsomt i log. Varmen dæmpes og det simrer under låg i 6 minutter. Fjern låget, og lad det simre yderligere i 5 minutter.

Tag fisken op og læg den på et fad – hold fiske varm. Lad saucen koge ca. 5 minutter under omrøring.

Rør smør og hvedemel sammen og kom det i gryden med forårsløg. Røres sammen for svag varme, til saucen koger og jævner en smule. Saucen hældes herefter over fisken – som straks serveres.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede kyllingebrysterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rissalat med grønsagerEn skøn salat som også kan tilberedes med rester af kogte ris eller grønsager
• Gule ærter med chorizoSæt en dejlig varm suppe på bordet på tyve minutter. Chorizopølsen giver både fylde og...
• Dessertpandekager med cremeDessertpandekagerne serveres med en lækker jordbærcreme. Prøv den her! Opskriften er den...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os