
Pangasius er en dejlig fast fisk, som er nem at stege hel. Hvis du bedre kan lide fisk i mindre stykker, egner den sig dog også fint til det. 
 
4 pangasius fileter, optøede 
salt og peber
2 dl hvedemel
olie (til stegning)
250 g nudler
1 hovedsalat
2-3 forårsløg
1-2 lime i både. 
Sauce: 
4 spsk jordnøddesmør
4 spsk sojasauce
3 spsk risvineddike
4 spsk olie, ikke olivenolie
2 spsk ingefær, friskrevet 
2 tsk sukker 
*
Krydr fisken med salt og peber. 
Vend den i hvedemel og steg sprød og gylden i rigeligt med varm olie. 
Fileterne er så store, at du må stege to ad gangen eller bruge to pander. 
Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken. 
Kom alle ingredienser til saucen i en skål, en efter en og rør godt rundt. Smag til. 
Del salaten i blade og snit løgene fint. 
Afdryp nudlerne og skyl dem hurtig i kold vand. 
Kom små portioner nudler i "salat skålene" og pynt med sauce og forårsløg. 
Server fisken med limebåde.