Logo

Fiskechowder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 spsk olie
2 fed hvidløg - presset
1 løg i skiver
1 rød peberfrugt i tern
2 dåser flåede tomater
2 spsk konc. tomatpuré
1 tsk stødt koriander
2 laurbærblade
1 spsk hvidvinseddike
1/4 l. vand
800 g kartofler
400 g torske- eller lyssejfilet
150 g jomfruhummerhaler
Groft salt

Hvidløg og løg svitses et par minutter i olien i en tykbundet gryde og peberfrygten tilsættes og der steges videre et par minutter.
Flåede tomater, tomatpuré, koriander, laurbærblade, hvidvinseddike og vand tilsættes.
Giv det hele et opkog, og sku ned til svagt blus.
Kartoflerne skrælles og skæres i tern (ca. 2x2 cm) og kommes i gryden.

Det hele koges i 15 min.

Torsken skæres i tern (ca. 2x2 cm) og kommes i gryden.

Det hele koger videre i 5 min.
Hummerhalerne tilsættes og retten koger endnu i 5 min.

Smages til med salt.
Serveres varm i dybe tallerkener med citronbåde, purløg, cremefraiche og evt. flûtes

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brunkål med flæsk og pølseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mexicanske hakkebøfferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DillkødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan- og sagocremeDessert lavet af bananer og sagogryn. Sagogryn bruges often i det asiatiske køkken hvor de...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os