Logo

Fiskefilet Asiatisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskefilet Asiatisk

 

Fiskefileten får et eksotisk udseende, når den serveres med stegte eller wokkede grønsager og kinesiske krydderier. Med fem kinesiske krydderier. • Hvidvin indeholder kalium.

• En fiskefilet på 185 g forsyner os med 70% af dagsbehovet for protein.

Forberedelse 15 min. Tilberedning 20 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Fiskefilet Asiatisk

4 fileter af torsk, sej eller kuller a 185 g

1 dl hvidvin

2 fed hvidløg

3 cm frisk ingefær

2 store gulerødder

2 porrer

2 tsk jordnøddeolie

1 tsk sesamolie

¼ tsk kinesiske fem krydderier

2 tsk farin

3 tsk soya

½ dl risvinseddike

DESUDEN:

olie til folien

 

* Fremgangsmåde:

1 Sæt ovnen på 175 °C.

Smør fire stykker aluminiumsfolie med olie (store nok til at rumme fileterne).

Læg folien på en plade.

Læg en fiskefilet på hvert stykke folie.

Hæld hvidvin på hver filet og pak folien godt til. Bag fisken i ovnen i 20 min.

 

2 Pil og pres hvidløget. Skræl ingefæren og riv den fint.

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler.

Gør porrerne i stand og skær dem i tynde strimler.

 

3 Opvarm de to slags olier på en teflonpande eller i en wok.

Tilsæt hvidløg og ingefær.

Steg under omrøring i 2 min.

Tilsæt fem krydderier, farin, soya, risvinseddike og gulerødder.

Brun under omrøring i 3 min.

Tilsæt porre og brun yderligere 2 min.

 

4 Anret fisken med skyen på varmede tallerkener.

Læg de wokkede grønsager ovenpå og server straks.

 

Tips & råd

 

Fiskefilet Asiatisk

Vælg eller del fileterne, så de har samme form, størrelse og vægt.

På den måde bliver de ensartet tilberedt og alle pakkerne bliver færdige samtidig.

 

Fiskefilet Asiatisk

Den kinesiske krydderblanding "Fem krydderier" er en stærk blanding, med bl.a. stjerneanis som skal anvendes i små mængder, for at det ikke skal overdøve al anden smag.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 209 = kJ 877

Kulhydrat 8 g Protein 33 g Fedt 5 g (22%) Fibre 2 g

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?