Logo

Fiskefilet med sennepssauce og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskefilet med sennepssauce og grønsager

250 g frosne eller friske grønsager

sejfilet

salt og peber

1 tsk hvedemel

2 tsk olie

2 spsk cremefraiche 9%

1 tsk sennep

1 tsk hakket dild

kogt naturris.

Kog eller damp grønsagerne.

Krydr sejfileten med salt og peber og vend den i hvedemelet.

Steg fisken i olien.

Rør cremefraiche , sennep og dild sammen.

Servér saucen med grønsagerne, fisken og kogte naturris.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farseret udbenet kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Paprikakoteletter med appelsinkogte cherrytomaterAppelsinsaften fremhæver tomaternes smag og giver et dejligt, syrligt modspil til...
• Fransk bønnegryde 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chia-kakaobudding med hindbærpuré og frisk frugtIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!