Logo

Fiskefilet med tomat-agurkesalat og bulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 gram fiskefilet (skrubbe eller rødspættefilet)
1 dl hvedemel
salt og peber
20 gram smør
1 spsk olie
 
Bulgur af:
1 løg
2 soltørrede tomater
4 dl bulgur
3 ½ dl vand
½ bouillonterning
 
Tomat – agurkesalat af:
3 store tomater
1 agurk
1 dl cremefraiche
2 spsk hvidvinseddike eller citronsaft
1 spsk sukker
½ bundt friskhakket dild
salt og peber
 
Bulgur: Hak løg og soltørret tomat fint, kom bulgur i en gryde med vand, bouillonterning, løg og soltørrede tomater og kog den ved svag varme 7 minutter.
Lad bulguren trække under låg 2 – 3 minutter inden servering.
Fisk:
Skær fiskefileterne på langs i 1,5 cm brede strimler.
Bland hvedemel, salt og peber sammen og vend fiskestrimlerne heri.
Steg strimlerne på en "slip let" pande i gyldent smør, ca. 2–3 minutter på hver side.
Tomat-agurkesalat:
Skær tomater og agurk i tern. Rør en dressing af cremefraiche, hvidvinseddike, sukker og finthakket dild.
Smag til med salt og peber og vend dressingen i tomat og agurke terningerne.
 

Tips:  Erstat kyllingekødet med fx kalkunkød og udskift bulguren med ris eller cous cous. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her