Logo

Fiskefilet med æggegrønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskefilet med æggegrønt

 

Fiskefileten er en god gammel kending - her med nyt lækkert tilbehør.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

400-500 g ferske eller løs frosne rødspættefileter

1 æg

rug- eller hvedemel

salt og peber fra kværn

75 g smør

 

Æggegrønt:

3-4 porrer

salt og peber fra kværn

4 spsk olie

2 spsk eddike

2 hårdkogte æg

1 spsk finthakket persille

*

1. Dup fiskefileterne tørre; frosne fileter skilles ad og tøes op i 5 min.

2. Vend fisken i sammenpisket æg og derefter i rugmel, der er krydret med salt og peber.

3. Skyl porrerne grundigt og skær dem i 3 cm store stykker, der koges møre i letsaltet vand (3-4 min.).

4. Lad porrerne dryppe af.

Læg dem i en skål og drys grofthakket æg over.

5. Pisk en marinade af olie og eddike.

Smag den til med salt og peber samt finthakket persille.

Hæld marinaden over porrer og æg.

Stil det koldt, mens fisken steger.

6. Steg fiskefileterne i smør på en stor pande, evt. ad flere gange, til de er gyldne og sprøde. Serveres straks med æggegrønt og brød.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?