Logo

Fiskefileter i urtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

600 g fiskefileter (rødspætte, skrubbe eller ising)
2 tsk margarine
300 g groftreven selleri
300 g groftrevne gulerødder
300 g porrer i tynde skiver
1 bundt hakket persille
3 dl tør hvidvin eller fiskebouillon (vand + terning)
2 dl fløde 13%
salt og peber
evt. jævning

Fiskefileten lægges i et ovnfast fad.

Grønsagerne svitses i margarinen.

Hvidvin eller fiskebouillon hældes ved, og grønsagerne småkoger i ca. 5 min. Fløden hældes ved, og saucen smages til med salt og peber.

Jævn evt. saucen.
Persillen kommes i, og urtesaucen hældes over fiskefileterne.

Fadet sættes i ovnen ved 200°C i ca. 20 min.

Serveres med kartofler eller ris evt. iblandet vilde ris og salat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinekoteletter med olivenfyldKoteletterne får smag af hakkede oliven, hvidløg og rosmarin. Server dem med nye kartofler...
• Kogt torskerognHusk at nyde den friske torskerogn. Rigtig mormormad uden alt for mange dikkedarer. Det...
• Tærte og pizza med nye kartoflerPizza med tynde skiver sprøde, nye kartofler eller en tærte med kartoffelfyld er lækker og...
• Vanille parfait med modne jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!