Logo

Fiskefileter med kaviarfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskefileter med kaviarfløde

1,5 dl cremefraiche

1 finthakket løg

1 spsk chilisauce

1 lille glas dansk kaviar

800 g rødspætte- eller skrubbefileter

æg

rasp

salt og peber

smør eller margarine

citronbåde

Tilbehør: kogte kartofler, salat

*

Rør cremefraiche sammen med finhakket løg, ½-1 spsk chilisauce og kaviar.

Tryk fiskefileterne af i køkkenrulle og vend dem først i sammenpisket æg og derpå i rasp, der er blandet med salt og peber.

Steg dem gyldenbrune på begge sider i smør eller margarine.

Server dem sammen med kaviarfløden og citronbåde - og server kogte kartofler og salat til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fisk på kinesisk - 中国鱼En dejlig fiskeret med autentisk, kinesisk smag. Den er meget lækker, let at lave og...
• Pasta vegetarisk symfoniEn symfoni af grønsager og ost kombineret med en delikat pasta gør denne ret til en...
• Fyldt kalkunbryst med krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!