1 kg  laksefilet med skind 
1 rød peberfrugt 
1 gul peberfrugt 
100 g  grønne oliven 
2-3 spsk  kapers 
1-2 finthakkede skalotteløg 
½ dl  olivenolie 
1 citron i tynde både 
salt 
peber 
Fjern benene fra laksefileten, evt. ved hjælp af en lille fladtang. Skær fileten ren for benrester, dæk den til med film, og læg den i fryseren i 1 ½ - 2 timer. Pak peberfrugterne ind i alufolie, læg dem i et ovnfast fad, og bag dem i en forvarmet ovn 220 º i 1 time. Tag dem ud, og lad dem afkøle indpakket i alufolieen. 
Hak oliven, kapers og skalotteløg helt fint. Tag laksen fra fryseren, og skær den i papirstynde skiver på tværs af fileten fra hoved mod hale. Anret stykkerne bredt ud i et lag på tallerkner eller et stort fad. 
Når peberfrugterne er helt afkølede fjernes alufolieen, og peberfrugterne renses fri for stilk, skind og kerner. 
Skær frugtkødet i småbitte strimler, og fordel det med oliven, kapers og løg over laksen. Dryp med en god olivenolie, og læg citronbåde ved.