Logo

Fiskefrikadeller med picklesdressing.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskefrikadeller med picklesdressing.

Fiskefrikadeller - 24 stk.:

400 g lyssejfileter uden skind

1¼ tsk groft salt

4 spsk hvedemel

1 spsk kartoffelmel

1 løg i grove stykker (ca. 75 g)

1 æg

150 g kvark 1%

4 spsk vand

friskkværnet peber

Picklesdressing:

200 g sennepspickles

75 g kvark 1%

5 cl mælk

1 tsk sukker

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

Fiskefrikadeller, fortsat

2 spsk smør og olie

Tilbehør:

240 g ristet rugbrød

300 g grøn salat

citronbåde

 

Fiskefrikadeller:

Hak fisken groft i en foodprocesser ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek.

Hæld den hakkede fisk i en skål og rør fisken sej med salt i ca. ½ min.

Tilsæt hvedemel og kartoffelmel.

Hak løg og æg i foodprocessoren ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek.

Rør det i farsen sammen med kvark, vand og peber.

Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

 

Picklesdressing:

Hak pickles og rør den sammen med kvark, mælk, sukker, salt og peber.

Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Smag til og tilsæt evt. lidt mere mælk hvis dressingen er for tyk.

 

Fiskefrikadeller, fortsat: Lad den ene spsk smør- og rapsolie blive gylden i en pande.

Del farsen i 2 portioner og steg af den ene portion 12 små frikadeller.

Steg dem ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til.

Steg de sidste frikadeller i resten af smør- og rapsolien.

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her