Logo

Fiskefrikadeller med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g sej, gedde eller torsk
100 g rejer
1 løg, finthakket
1 æg
2 spsk hvedemel
2 dl skummetmælk
½ spsk olie
1 citron
¼ bundt persille

Hak fisken i en foodprocessor - ikke for fint. Kom farsen i en skål og tilsæt1 tsk salt og peber.
Kom løg og æg i farsen, og tilsæt hvedemel.
Rør mælken i lidt af gangen til farsen får en grødagtig konsistens.
Persille hakkes og tilsættes sammen med rejerne.
Stil farsen koldt i 30 min.
Varm olie på panden og form frikadellerne med en ske og steg dem 5-8 minutter på hver side ved svag varme til de er lysebrune.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lynstegt kalvekød med rucolaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BålbøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbradbøffer med abrikos-sennep + Raffaelo-yoghurt-mousseDer er ingen grænser for, hvad man kan smage til med sennep: fx abrikoser. Krydret på den...
• Kærnemælkskoldskål med flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!