Logo

Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild

 

500 g fiskefars

1 lille spidskål

2 dl piskefløde

1 spsk diionsennep

8-10 skrabede nye danske kartofler

1 bdt dild

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Varm lidt olie på en pande, og form farsen til frikadeller med en varm ske.

Del kålen i fire, og kog den i en rummelig gryde med lidt salt i 5 minutter.

Tag kålen fra, og gem 4 dl af vandet, som kålen har kogt i.

Kog vandet, og reducer det til 2 dl

Tilsæt fløde, og rør sennep i, når det koger.

Kom kålen i, og lad det blive gennemvarm!

Server kålen til kartoflerne, der er kogt med dild og de gyldent stegte fiskefrikadeller.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nudelsalat med kalkun, thailandsk En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farseret udbenet kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med krabbefyldPandekagerne er fyldt med en lækker legeret flødesauce vendt med krabbekød og kørvel -...
• MelbasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os