Logo

Kalkungryde med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g bacon
200 g kalkunkød i tern
1 porre i ringe
2 gulerødder i skiver
100 g champignon
1 ds hakkede flåede tomater
1 fed presset hvidløg
1 tsk paprika
1 knsp chilipulver
Salt
Evt. 1 spsk Maizena og ½ dl vand
 
Tilbehør: Pasta penne (200 g)
 
Skær bacon i tern, svits det let og hæld fedtet fra.
Tilsæt porre, gulerødder, champignon og kalkunkød.
Lad det snurre sammen med baconen i ca. 5 min.
Tilsæt hvidløg, tomater, salt, krydderier og lad det småkoge i 10-15 min. Retten kan evt. jævnes med 1 spsk Maizene rørt ud i ½ dl vand.
Hvis 200 g pasta er for meget, kan mængden af pasta bare reduceres og det er stadigvæk en meget fedtfattig ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her